Larsa Rännar, Umeå

Jag mötte Olle!

Svenska Kyrkan UmeåKyrkans hus Yttersjö

Nej jag har inte varit i blåbärsskogen. Jag cyklade förbi stadshuset och där var Olle. Tillsammans med arbetskamrater fyllde dom i sättsand vid stensättningen. Olle säger: -Jag undrar om det är för att vi är gamla klasskamreter som jag läser din blogg eller om det är för att den är bra. Ja, vad svarar man på det. Jag hoppas det är för att den är bra, sa jag. Men oxå för att vi gick i skolan ihop.

Olle och jag brukar träffas lite nu och då. Han är en otroligt kul människa med stor finurlighet och empati. Och han jobbar med kroppen. Undrar om det hör ihop.

Idag är det egentligen ledig dag för mej. Men i kväll ska jag ändå ut till Yttersjö för att fira våravslutning för alla barngrupper. Vi ska grilla på storgrillen som vi köpt på returmarknaden. Hoppas det blir många som kommer.

Det är nåt visst med med Bjännsjön. Det har naturligtvis folk alltid tyckt. Och speciellt nu när så många väljer att flytta dit.
Eftersom sjön ingår i Tegs församling så blir det än mer aktuellt för mig.
Men jag tänker mer på att jag nu ständigt träffar folk som kommer därifrån eller folk som har anknytning dit.
Kanske är det som när man ser en röd bil, efter det så ser man bara röda bilar.

Jag är i alla fall väldigt tacksam för att jag får jobba i en sån fin miljlö och med så trevligt folk.

Ja du Olle, hoppas att du läser detta nu. Och tänk vad trevligt vi hade när vi växte upp på Såffehäm. På Granvägen var det ju.

Hare´

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.