Larsa Rännar, Umeå

Jag säger bara Norrbyskär!!!

kyrkanKära gamla kyrkan på skäret!

Nyss hemkommen från skäret, som vi säger vi som är där ofta.
Härlig båttur i dimma och ett vackert sen-vårlikt skär.

I början på juni drar vi ut med 50 ungdomar till kyrkans lägergård. I år står den nystädad och med ett godkänt kök och trevlig personal. Ska bli kul.

Jag tänker på de ris(få) och ros(många) kommentarer som jag får på bloggen.
Tänk vad trist om det jag skrev inte rörde någon i ryggen. Tänk om jag som präst, människa och pappa var ungefär som EU-valet, bara engagerade en knapp tredjedel.

Nu har jag ju inte så många läsare, kanske 60 om dan, men vem vet det kan bli fler. Och det spelar då ingen roll det heller det är ju innehållet som räknas inte mängden.

När jag tittar runt i bloggossfären och läser just de bloggar som har 100 tusentals läsare varje vecka så finnar jag inte riktigt någon som ger mig liv. Mest bara kläder och pryttlar.

En blogg dock har fångat mitt intresse och det är thesartorialist.com. Nåt så in i bängen läckert men att fotografera helt vanliga människor på helt vanliga gator i världens städer.
Jag har faktiskt läst den bloggen i 3 år nu. Eller läst och läst, kollat in bilderna har jag.
Ibland skulle jag vilja göra nåt liknande här i Sverige, Umeå. Vi får se.

Kläder intresserar mig. Jag är dock ingen modenisse utan snarare gillar jag kläder.
Att köpa kläder till min kvinna tycker jag är hur kul som helst. Men eftersom jag har många barn att klä och mätta så blir det inte så ofta.

Nu stundar en helg fylld av jobb. När andra får vila då jobbar vi i kyrkan. Hur skulle vi annars få kontakt med folket! I morgon träffar vi ungdomar som ska konfirmeras i helgen och på lördag blir det konfirmation, söndag vanlig härlig gudstjänst på Röbäck.

Njut av den tid som är just nu…Det gör jag.

Haré

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.