Larsa Rännar, Umeå

En vattenkokare flyger i skyn!

Ingen aningKoka vatten ska jag göra.

Den här helgen är en av de absolut svåraste att förstå sig på. Det känns så väldigt hokus pokus kring kristihimmelsfärd. Men jag väljer att strunta i detta. Den har väl sitt syfte. Åtminstone får stora delar av arbetarna vara lediga idag och kanske en klämdag i morgon och sen är det ju lördag och söndag.

Jag cyklade på stor-elektronik-huset på klockarbäcken idag. Och köpte en vattenkokare. Min stora femåring satt med på pakethållaren. Det är ganska långt men vi måste bara ha en vattenkokare. Den går mellan 4 och 6 gånger per dag. Det sparar energi och ger oss lägre elräkning.

Ville ha en vit men det fanns bara svarta. Dom är gjorda i Polen, står det, och jag gissar att det gjorts nåt så in i bängen många svarta så att därför säljer dom ut dom billigt. T o m var det satt ett band runt varje kartong med stor-elektronik-företagets logga. Är det så att dom är så stora att dom kan påverka ursprungs företaget?
Tja jag vet inte.
Femåringen tyckte att det var häftigt med alla tv/dator- spel. Vi har inget sånt hemma. Men på kyrkan har vi allt just för att såna som vi och andra som inte prioriterar ska kunna få spela och känna sig ’hemma’. Och visst det är as-kul att köra sing-star, rock-band och kara-åke med ungdomarna.

Jag lägger märke till att det luggas till i bloggosfären kring mitt namn. Men det struntar jag högaktningsfullt i.

I ett av rummen på Tegskyrkan la jag märke till att det upprättats en vallokal där folk kan rösta i EU-parlamentsvalet i förtid och sen den 7 juni också kanske.
Nå den största bunten valsedlar som var framlagda vilka tror ni de representerade? Ja du som gissade Piratpartiet du gissade rätt.

Det ska bli riktigt intressant att följa EU-p valet. Förhoppningsvis kan Piratpartiet-anhängare höja valdeltagandet.

Go´natt

En kommentar

  1. Fröken Enmark

    Klart du ska skita i att folk snackar, hellre det än att det bara är tyst. Du är en sån som man inte kan hålla tyst om, så är det ju bara, ta det som en stooor komplimang! 🙂
    Vill du ha en vit vattenkokare? I så fall har jag en över som du kan få. Bara att höra av dig. Kram och tack för en fin blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.