Lars Eliasson

Vem bryr sig om de svagaste?

Vem bryr sig om de svagaste i samhället? De som behöver stöd och hjälp för att klara vardagen. Vi folkpartister tycker att samhället måste ställa upp på de svagaste.

7 kommentarer

  1. Lilla jag

    DU verkar tillhöra fel block du. Du tillhör ju dom som har ställt till det för tusentals människor i detta land. Kanske dax att fixa nya glasögon så att du ser vilken orättvisa ni borgare har tillverkat, dödsjuka tvingas jobba och dom som redan har massor av pengar får mer. Ja du. Vakna och tänk till lite.

  2. sosse

    Lilla jag, med tanke på att sjukförskringarna hanteras på samma sätt som tidigare så undrar man vad Fp verkligen vill. Fortsätta i samma hjulspår som förr? Då kommer bara fler i kläm. Taskig inkänning för Fp i Vma är mitt omdöme om du frågar mig.

  3. Lars Eliasson

    Svar till Lilla jag (2010-09-18 20:30)
    Vanligt folk har fått lite mer i plånboken och lättare att klara räkningarna.Vi måste ha en bra sjukförsäkring som ger trygghet när man blir sjuk. Tråkigt att vissa faller igenom skyddsnätet och hålen i nätet måste lagas.

  4. Lars Eliasson

    Svar till sosse (2010-09-18 21:57)
    Det är viktigt att försöka få ut alla som kan i arbete. Det är fel att låsas in i ändlösa sjukskrivningar eller förtidspension. Det ger ökad självkänsla att ha ett jobb, även om man bara jobbar en begränsad deltid.

  5. Camilla Hansén

    Jag hoppas på att ni skall göra det. Jag sätter min tillit till er och hoppas att jag inte kommer att ångra mig. Jag har inte ångrat att jag hjälpte till att föra alliansen till makten förra valet men jag skulle ljuga om jag inte sade att jag är orolig för min situation. Men jag vill ge er chansen och alternativet var otänkbart. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.