Legioncorps

Bästa Pokémonen

Arceus är en legendarisk Pokémon som debuterade i generation IV av Pokémon-spelen. Den är känd som ”The Original One” och sägs vara skaparen av hela Pokémon-universumet. Arceus är en Normal-typ Pokémon och har höga värden i alla statistik-kategorier, vilket gör den till en av de mest mångsidiga och kraftfulla Pokémonerna.

En av de mest imponerande aspekterna av Arceus är dess förmåga att ändra sin typ genom att hålla en av de olika ”Plates” som finns tillgängliga i spelet. Detta gör att den kan anpassa sig till fiender och ta mindre skada från attacker som normalt skulle vara effektiva mot sin Normal-typ. Dess signaturattack, ”Judgment”, kan också anpassa sig till den typ av Plate som den bär, vilket gör den till en mycket mångsidig attacker. 

Arceus har också en base-stat total på 720, vilket är den högsta i hela Pokémon-spelserien. Detta gör att den är en av de mest allsidiga och kraftfulla Pokémonerna, och dess mångsidighet och höga statistik gör den till en av de bästa valen för spelare som vill ha en pålitlig och kraftfull Pokémon.

https://pokemon-butiken.com/blogs/pokemon-bloggen/top-10-starkaste-pokemon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.