Legioncorps

John Wick – Fortnite

Fortnite har alltid varit känt för sina kreativa och underhållande crossover-evenemang, och en av de mest minnesvärda var när den ökände lönnmördaren John Wick dök upp i spelet. Den här crossovern gav Fortnite en spännande dimension, och det var något som både fans av spelet och John Wick-filmerna verkligen uppskattade.

En ikonisk look för en ikonisk karaktär

När Epic Games meddelade att John Wick skulle dyka upp i Fortnite, var spelarna extatiska. Att få möjligheten att spela som den ökände lönnmördaren var en dröm som gick i uppfyllelse för många. Och Epic Games levererade verkligen när de introducerade John Wick-skinnet i spelet.

Skinnet var inte bara en enkel replica. Det var en trogen återgivning av John Wick med alla detaljer och funktioner som fansen kunde önska sig. Från hans eleganta svarta kostym till hans ikoniska svarta hatt och skägg, var skinnet perfekt. Dessutom kom det med ett brett utbud av olika stilar och varianter, så spelarna kunde anpassa sin John Wick precis som de själva ville.     John Wick

Fortnite x John Wick LTM: Intensiv Action

Men det var inte bara skinnet som gjorde denna crossover så minnesvärd. Epic Games införde även ett begränsat tidsläge (Limited Time Mode, LTM) som kallades ”Wick’s Bounty.” Det här spelläget var fyllt med action och spänning och var en perfekt matchning för John Wick-temat.

I Wick’s Bounty LTM utmanades spelarna att försöka överleva och eliminera andra spelare för att tjäna mynt. Dessa mynt användes för att förbättra ditt lags placering och hjälpte dig att klättra på en global leaderboard. Men det fanns en twist: ju fler mynt du samlade, desto synligare blev du på kartan, vilket innebar att du blev en måltavla för andra spelare.

Det här spelläget var intensivt och tvingade spelarna att hitta en balans mellan att samla mynt och överleva. Det var också en perfekt chans att testa sina färdigheter med John Wick-skinnet och känna sig som en äkta lönnmördare i Fortnite-världen.

John Wick-utmaningar och belöningar

Utöver skinnet och spelläget inkluderade crossover-evenemanget också en rad utmaningar och belöningar. Spelarna kunde förtjäna John Wick-tematiska föremål, inklusive diverse sprays och ryggsäckar, genom att slutföra dessa utmaningar. Det var ett bra sätt att ge spelarna en extra anledning att dyka in i Fortnite och uppleva allt som John Wick-crossovern hade att erbjuda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.