Matprat – Fiskrecept

Igår kväll, när jag satt på jobbet och språkade med mina arbetskamrater, så frågade de om hur fisket gick – de brukar göra det.

osökt, så kom vi in på fiskrätter och annat gott…

Jag fick ett ttips om en jättegod topping att mixa ihop att bre över fisken.

Man mixar ihop 200g naturella cashewnötter, 2 dl sweetchili sås, skal från ½ lime, 50 g smör.

Lägg fisken i en ugnsfast form, salta och peppra och bred över blandningen och så skjuts in i ugnen, i 200 grader.

Till det så blandar du samman

1 liten burk Creme Fraiche, resten av limeskalet, saftern av ½ lime och honung efter smak – jag tog 2 tsk…

Supergott, superenkelt.

Jag kommer nog att krydda på med lite chili, så att det blir lite mer sting i det nästa gång…

Tänk vilken vardagslyx man kan skapa!

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.