Bilbingo i Blattnicksele!

I Blattnicksele bor några av världens härligaste, snällaste och mest gästvänliga människor. Sedan vi anlände i eftermiddags har vi fått så mycket mat att vi kommer klara oss resten av veckan, tror jag.

Magdalena Wallström, som har klädbutiken Violas här i Blattnicksele, hade handlat en hel kasse med frukt och lite onyttigheter till oss. Kvinnorna som jobbar här på campingen har lånat ut en stuga där vi får sova och sitta och jobba ostört samt bjudit på en hemlagad middag (en fantastiskt god soppa). Laila Ludvigsson såg till att vi fick gå på bilbingo för första gången i våra liv, och efteråt fick vi gå till bilbingokiosken där Peter och Erika Forsgren från Rågoliden jobbade och trycka i oss varsin korv med bröd. Dessutom fick vi med oss två frukostmackor var (vi har redan käkat varsin) samt en hel påse med deras hembakade tunnbröd.

Vi är så enormt bortskämda att det inte är klokt. Ett stort tack till alla vänliga och fantastiska människor som vi har träffat i dag och hittills under vår resa mot fjällen! Vi är så enormt glada och tacksamma, och det har varit roligt att surra med er allihop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.