Jag har stormublerat om – och gjort en film av det!

Hej.
Från klockan 09.00 till typ 15.00 har jag legat och halvsovit framför datorn och kollat på säsong 1 av Desperate Housewives på DVD (på TV är vi på säsong 5). Efter det ville jag som rycka upp mig, eller, ärligt talat fick pappa mig att rycka upp mig. Så jag tog på mig kläderna och mublerade om mitt rum totalt. Allt som går att flytta flyttades. Datorn, Hyllan, Skrivbordet, Råttburen, Sängen m.m. Jag fick dessutom en filmidé när jag flyttade hyllan. Jag gör en film av det! Min riktiga kamera är lite störd så jag filmade med min video-webb-kamera. Resultatet blev inte bra, inte allvarligt, men ganska knasigt roligt.

Kolla in den här:

Haha! Märkte ni att jag hade den typiska Desperate Housewives-musiken i bakrunden? Moahha. (Om ni inte redan gör det, kolla in serien på tisdagar 21.00 i Kanal 5).

Ha en bra lördag
/William

6 kommentarer

  1. hehe

    singoalla, att du ens orkar kommentera wiliams engelska. den är ju hur klockren som helst för en 12åring!

    jag tycker det var skitkul william! du är duktig! 🙂

  2. singoalla

    jag är bara så irriterad över alla svenskar som säger det och det resulterade i att jag kritiserade en stackars 12åring.
    sorry!

  3. ss

    konstigt att svenskar säger fel ? engelska är inte modersmålet.

    sluta bli irriterad. och var nöjd över hur pass bra engelska vi kan!

  4. Evelina Mårtensson

    Så klockrent Desperate Housewives! Jag såg precis färdigt säsong två igår och ska väl snart börja på tredje. Följde bara första säsongen och sen började House sändas samtidigt så jag blev tvungen att prioritera 🙂 Helt underbar serie 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.