I love U.S.A!

Scanpix/GoogleJag har en dröm. Att bo någonstans i USA. Högst upp på listan ligger Los Angeles (Hollywood) och New York. Det skulle vara så coolt att bo där, eller i alla fall att åka dit på semester…

5 saker som äger med USA:
* Desperate Housewives, TV-serien som regerar
* Halloween och Thanksgiving, högtider som borde få uppmärksamhet över hela världen
* Dom bästa filmerna spelas in där (tycker jag)
* Språket är najs.
* Maten: Hamburgare, Pizza, Kebab – Gud bless America
* Frihetsgudinnan 😉

Jag kan ju inte säga att USA är bättre än Sverige, för jag har ju aldrig varit på ens den kontinenten, men jag diggar nästan allt som har med USA att göra.

Ha det bra
/William

—-Har du varit i USA eller gillar du landet eller inte? Kommentera—–

5 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Tjenare William!
    Jag håller helt med dig. U.S.A. ÄR ”najs”. Jag åkte dit för första gången, när jag var 57 år. Nu är jag 67 och har varit dit redan 16 gånger! Härligt, men så är jag också gift med en amerikanska och vi har ett hus där. Välkommen och hälsa på oss en dag!
    Kalle

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Hej William!
    Vad kul att prata med dig och tänk så smart av mig att hitta ditt telefonnummer via diverse kanaler. Även gamla gubbar behärskar Internet och dess möjligheter, som du förstår.

  3. William

    Hejsan!
    Ja, jag säger till min mormor att gammal blir man vid 230 år… Ja, fattade inte att nån läsare ringde! Skitkul! Jag såg din blogg oxå. Frän.

    Ha det bra

  4. Stina

    Hej!
    Jag har varit i USA, men det var 1985. Alldeles för länge sedan. Min pappas kusin bor där. En månad var jag där och bodde hos henne. Vi var bl a i Las Vegas och på Disneyland. Hur kul som helst!
    Det blir annorlunda när man hälsar på och bor hos någon man känner. Man känner sig inte som en turist och man lär känna nytt folk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.