Ett hederligt stadsbesök

starstore.comMissa inte nya Chuckyfilmen som kommer ut 2009!

Heej och Happy Saturday!
Idag var jag, mamma och en kompis på stan. Först skulle mamma ’tvär’-åka till strömpilen så jag och Johan gick på skräckbutiken ’Blodröd’ i jakt på en Chucky-docka från Chucky-filmerna. Dom var tyvärr slut och vi ska återkomma (haha, nu använde jag ett vuxet ord).

Sedan gick vi på bufféresturangen Piatzza intill Stadium. Pia..zzzzzz…ati,,, är för konstigt namn för mig och mamma så för 10 år sedan döpte vi den till Cafeét. Jag överflödade tallriken med kyckling, gurka, köttbullar, ost, skinka, sås och mycket (och då menar jag MYCKET) mera.

Som grädde på toppen, eller som toppen på berget, eller nu…som pricken på I:et så gick vi till Hemmakväll, filmbutiken. Jag köpte en jättebra film ’The Mist’ för drygt 100 kr. Jag såg den innan så jag visste om den var tillräckligt bra för att köpa. Man kan ju inte köpa en film förrän man har sett den, så kanske den är jättedålig!

Sedan tog vi brum-brum-bilen tillbaka till Teg och kom hem. Och då var det dags för städningen som jag har dragit ut på sen i torsdags.
Nepp, nu måste jag dammsuga, herrå!

/William

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.