Det var hemskt med vattkopporna igår…vad är det nu då?!?!

Ja, för er som följer bloggen har det nog inte undgått er at jag har fått vattkoppor. Igår skrev jag att det blev värre och värre – och nu är det verkligen så. Under natten har hela ansiktet fyllts av stora prickar. På läpparna och ögonlocken. På huvudet och längs armarna och händerna. Jag vill bara ramla ihop… Som pricken på i:et så är ju min kusin som bor i Afrika här denna vecka också… Hon kom samma dag som jag fick vattkoppor…

Pappa ringde till sjukvårdsupp…blablabla och frågade om man kunde göra det bättre, och potatismjöl ska alltså hjälpa?!

Men, det finns ju dom som har det mycket mycket mycket värre såklart. Så jag ska inte klaga!

Det vi inte dör av
gör oss starkare
/William

3 kommentarer

  1. Ingrid

    Lider med dig, William 🙁 David var oxå ”dödssjuk” när han drabbades…icke skojsigt. Och testa ”potatismjöls-grejen”, det funkar…lovar!

  2. Nis

    Jag va 16 när jag hadde vattukoppar, och det var sommar och VARMT. Fy fasen! Men min kompis hadde det ännu värre- han var 30 och åkte på så hög feber att det är 3 dagar han inte mins. Så när min dotter var lite över 1 år och jag hörde att grannungarna hadde vattukoppar, gick jag dit med henne så hon blev smittad…. Det var nog inte dumt. Hon hadde inte många prickar och inte en enda dag med feber.
    Krya på dej och va glad att du har dom nu och inte när du blir 30:-)

  3. Jenny

    Det var faktiskt jag som sa till pappa om potatismjölet! Å kom du ihåg magneten du fick av mig när du fyllde tio 🙂 Jag träffade din fröken på ica idag, hon hälsar att dom saknar dig i skolan. Sen sa hon att du ska inte oroa dig över matten som du missar, hon ska ta det muntligt med dig när du är frisk igen, bra va!
    Puss & kram Jag älskar dig, och saknar dig så det värker i mitt mammahjärta.

    Mamma Jenny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.