Imorgon går skolutflykten direkt 10 mil in i Paradiset!

GoogleWiiii! Paradisbadet är roligt 😉

Tjo!
Imorgon ska vi åka och ha årets bästa och garanterat mest efterlängtade skolutflykt: Vi åker buss till Ö-vik och det underbara, ljuvliga, fabulösa, lyckliga ’Paradisbadet’. Oh, vilket lyckopiller. Alltså namnet… Paaaaaradis. Badet! Man kommer till himlen men slipper dö. Man kan ju visst både äta kakan och ha den kvar. Värsta myten, ju!

Hursomhelst, allt handlar ju inte om själva badandet. Utan också vad man ska ha med sig för fika, hur mycket fickpengar, vem man ska sitta med i bussen, sånna saker. Hehe!

Jag längtar… Fast en nackdel är att jag har fortfarande kvar lite prickar från vattkopporna, än fast jag slutade vara smittbar för nästan en vecka sedan. Skämmigt, jag har haft värsta fantasierna om hur en sur gråhårig badvakt kommer bakifrån, tar mig på axeln och säger med mörk ton i rösten:
– Hur var det här då? Tänkte du sprida vattkoppe-epidemier i vårat paradis? Jag är lessen att säga det grabben, men du hamnar i elektriska stolen.

Tssssssssssssss!!!!!
– AAAA HJÄÄÄLP! JAG ÄR IIIIINNNNTTTEEE SMITTBAAAAR!
Och där försvann min puls. Vars kan den va?

/William

PS: Jag och min kompis Hampe har gjort en helt egen spelsida: WH Games – för er som är nått. Den har actionspel, klurspel, tjejspel, fixspel, hinderbanespel, humorspel och många många fler.
Klicka här: www.whgames.blogspot.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.