Magsjuke-rapport, skridsko-skandal och en rolig råttfilm

Morsning korsning!
Ebba har ju magsjuka, och vi är rädda att aaaalla kommer bli smittade, men än så länge har det bara blivit bättre. Ebba är lite deppig, men hon har inte kräkts sedan igår förmiddag. Och varken jag, mamma eller mammas kille har blivit sjuk. Så om jag klarar 3 dagar till så skriver jag det berömda pepparinlägget (fattar du inte? Läs tidigare inlägg)

Och så är det skola idag. Spanska på morgonen, om en ca timme ska vi vara på högstadiet och ha läxförhör… Sedan har vi ju skridskor på idrotten, hehe, och om ni har läst det mesta av bloggen vet ni att jag är ingen höjdare på det. Jag är ingenting faktiskt. Inte på skridskor i alla fall, haha. Jag kan inte knyta hårt, inte bromsa och inte tillräckligt fort att hinna ikapp 6-åringarna.

En liten rolig rått-film som jag hittade på Youtube. De verkar ha knäckt myten om att katter mumsar råttor. Det är väl ’råttor förälskar sig i katter’?

4 kommentarer

  1. Ingrid

    Det finns faktiskt en till huskur mot magsjukebacillerna har jag läst…dock ej provat 😛 Vid minsta misstanke om ev magsjuka ska man äta en påse Ahlgrens bilar, tydligen funkar det. Testa!

  2. Tobbe

    ja bruka då dricka lite kaffe o då känn ja att he bubbel ba till i magen o sen kan man släpp en skön liten prutt i kallinga. He e ba klart o betalt ! he måst du ju ändå förstå.

  3. William

    Tack för alla kurer, men jag tror faktiskt att vi klarade oss från att bli smittade, men jag ska ändå köpa bilar, cola och kaffe i massor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.