Lilla bloggen ska förändras!

Goddagens!
Ta det inte personligt, men jag börjar bli riktigt ap-less på den här bloggen. Blogginläggen jag skriver nuförtiden är genomskinliga och tomma. Läsarna blir mindre och mindre och nu vill jag att Lilla Bloggen ska förändras! Ordentligt! Om jag tittar tillbaka på i början av bloggandet, för ca ett halvår sedan, så var det mycket bättre…

Nu är det jätteviktigt att DU hjälper till. Jag har nästan inga ideér och jag behöver tips! Hur ska jag göra bloggen bättre, roligare och intressantare?
Sitt inte nu och tänk att du inte kommer på något, efter att ha tänkt i 3 sekunder. Snälla, jag vill verkligen ha ideér…

Kommentera!!!

3 kommentarer

  1. Minigolfboll

    Hej W
    Jag läser din blogg hela tiden och tycker att det vore synd om du slutar. Det jag tycker är roligast och intressantast är när du skriver ganska personligt om vardagliga saker. Och så filmerna förstås. Första delen av Hjälp är äg-bra!

  2. Gunnel

    Du skriver så bra och det är viktigt att barn och ungdomar kommer till tals även här. Jag skulle gärna vilja läsa om hur det är för barn att leva i kappsäck…alltså de som bor varannan vecka hos föräldrarna, hur ser det ut idag. Har barn relationer med gammelmormor och andra äldre. Skulle det vara bra om pensionärer fanns som elevstödjare på skolan? En del dagar tappar man fantasin att skriva, men håll ut. Snart får du nya fina ideér! Filma och intervjua ungar som går i skolor med olika ” inriktningar” Det är häftigt med din filmkamera!

  3. Kicki

    Jag förstår om det kan kännas trögt ibland, men du får inte sluta. Fortsätt att skriva om dina tankar, din vardag med kompisar, skola, nöjen mm, det är perfekt. Förslagen och frågorna från ”Sluta inte” var bra, kanske något att spinna vidare på?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.