Spyor och inbrottstjuvar – natten hos Ingrid och gänget blev oväntat actionfylld

William Markström Spetzintryckta David, Alma, Ingrid och Ebba tillsammans med en utbredd fader.

God Morgon!
Igår och natten till idag har det hänt mycket… Först och främst, halv 5 igår eftermiddag skulle jag, pappa o Ebba åka till gänget Ingrid, David (11) och Alma (8)… Vi åt värsta tigerräkorna (mums, hehe, not) och hade väldigt trevligt. Sorgligt nog så missade Alma middagen för ett party på grubbe… Vi hetsåt godis och drack Jokk samt 100 liter Fanta Exotic. Vi barn, kom också på en rolig dans på ’Hero’-låten och vi räddade kvällen totalt, haha. Vi gick och lade oss vid 12 och alla barna låg i en stor säng. Allt var bra – för tillfället.

Vid 2-tiden vaknade jag av att Alma satt upp och hostade som Anja Pärsons första vinnarskrik. När ögonen vant sig vid mörkret såg jag att hela sängen var full av…stora svarta KACKERLACKOR, Näe, jag ba skoja, hon hade kräkts.
’Å nej, inte magsjuka, stackars henne’
’Å nej, inte magsjuka, det smittar’

Pappa och Ingrid kom inspringande i rummet som poliserna på Cops.
Det slutade med att den stora sängen blev obebodd, och att jag, pappa och Ebba trängdes i en ’Only one person’-säng. Samma för David, Alma och Ingrid.

Så där låg alla och snarkande, förutom jag, som lider av sömnlöshet. Haha, där fick jag er. Näe, men jag låg vaken. Plöstligt hördes det som att nån ryckte i det låsta dörrhantaget.
– Pappa? Det kommer tjuvar!
– Men det är luft…tryck…et, mumlade han.
Ca 1 timme och 40 minuter senare somnade jag, klockan var då 4 på morron.

Men det verkade som om pappa hade rätt, för att idag mår Alma mycket bättre och framförallt, ingenting blev mördat, kidnappat eller stulet.

Ha en Najs dag hörrudu-du
/Wille

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.