W-Horoskopet

GoogleVad kommer hända i era liv 3 månader framåt? Kommer du stöta på Laila Bagge, eller ett träd kanske faller över dig? Svaret får du i W-Horoskopet

Tjena Tjena!
Läget? Va, ursäkta? Nämen vad bra, och till vissa av er, aj då, hoppas influensan avtar snart. Och grattis till några, vad fick du i födelsedagspresent? Jaså, har du alltid gillat gurk-tvål? Okeys, dags att prata offentligt…

Idag följde jag med morsan på stan. Jag har nyligen börjat på ett nytt filmmanus, och därför blev inköpen en fejkpistol samt teaterblod från coola affären ’Blodröd’! Sedan tog vi en glass på McDonken också. Hur gott som helst. 1:a-klassig mjukglass med varm härlig chokladsås för endast en tia. Ingen big deal lixom!

Vad kommer hända i era liv 3 månader framåt? Kommer du stöta på Laila Bagge, eller ett träd kanske faller över dig? Svaret får du i W-Horoskopet

————————————————————————————–
VÄDUREN, OXEN, TVILLINGARNA OCH KRÄFTAN
21 MARS – 22 JULI
Kärlek: Ni som är gifta eller har barn eller är ihop har det bra. Era relationer håller i sig… För er andra som är ’tillgängliga’ så kommer ingen riktig Love dyka upp de närmaste 80 åren!
Övrigt: Du kommer ha riktigt otur den närmaste veckan. Hundskit i skon, fallande träd och vulkanutbrott kommer vara som morgongröt för er.

LEJONET, JUNGFRUN, VÅGEN OCH SKORPIONEN
23 JULI – 22 NOVEMBER
Kärlek: Det är tyvärr inte mänsklig kärlek som de flesta av er kommer stöta på.
Några av er älskar eran hund eller katt, men för Vågen och Skorpionen blir det värre. Volvo, Chips med Sourcream-smak och repriserna av Melodifestivalen kan få era hjärtan att bli djupt förälskade. Fjärilar i magen, tarmar och vänster hjärnhalva kan definitivt förekomma.
Övrigt: Du kommer stöta in i Let’s Dance-Laila på torsdag. Och det stämmer. Alla Sveriges Lejon, Jungruar, Vågar och Skorpioner kommer stöta på Laila Bagge på torsdag. Hon kommer säga ’Ursäkta’ och sedan rusa vidare.

SKYTTEN, STENBOCKEN, VATTUMANNEN OCH FISKARNA
23 NOVEMBER – 20 MARS
Kärlek: 257 av er visar sig vara homosexuella i hela April, men kommer aldrig erkänna det. Och alla som ska gifta sig de närmaste 14 dagarna, gör det inte. Champange-korken kommer flyga in i brudens öga. Kom ihåg att jag varnat er!
Övrigt: Den 26:e mars kommer vara väldigt konstig! Ni kommer bli besatta av skitserier som håller på i evigheter. Bland annat ’Grey’s Anatomy’ och ’Lost’… ’Desperate Housewives’ är däremot fritt fram att bli besatt av. På natten kommer ni också drömma att Lasse Berghagen hälsar på med kladdkakesmet och varma gitarr-sånger. Grejen är att ni kommer drömma det varje natt i resten av ert liv. Scary, ha?
———————————————————————-

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.