Idag såg jag på mina 4 år gamla filmer, man blir ju ba superchockad!

Google Jag är tillbaks på bloggbanan igen!

Tjena!
Nu har jag inte bloggat på 4 dagar, och jag känner mig riktigt hemsk! Anledningen är en simpel en, vi är mitt uppe i flytten hos pappa och vi har inte fått Internet än. Men det fixar sig snart. Just nu bloggar jag från skolan…

Igår så hittade jag några videos på pappas dator, och…det är filmerna som jag gjorde för typ 4 år sedan! Det var med hyperskratt jag såg på min egna Idol, där jag och kompisarna stod och sjöng framför kameran… Idag när kompisarna fick se sig själva, typ 4 år senare, så blev det både ’Åå, vad pinsamt’, ’Haha’, och lite ’Näe, stäng av’. Herre min guds skapande rosors dasspapper…

Och om man tänker på hur filmerna har utvecklats så har dom det, ganska rejält. Så, nu ska jag aldrig ta bort några filmer jag gör, för det är ju hur himla skoj som helst att se på sen.

Och så måste jag bara lägga till en liten Pinsamma-Morsan-berättelse:
Igår hade jag utvecklings-samtal, och jag och mamma skulle gå tillsammans dit då. Som om det inte var nog med det, så hade hon massa lakritspipor som hon stod och åt på. Så när vi närmade oss skolan sa jag:
– Mamma, nu får du tugga klart innan vi går in på skolan!
Då tog hon sats, sprang om mig och in i korridoren. Som tur var så var det ganska tomt med elever, men mamma kommenterade också hela incidenten till fröken:
– Ja, haha, jag äter lite godis, och ja, dom är ju så hårda!
LOL vilket EMO hon e!!!

Ha det bäst
/Wille

En kommentar

  1. Ingrid

    Hahaha…är du säker på att det var morsan du hade med dig och inte Matheesse?…eh fast hon vet nog inte vad lakritspipor är för något ”spännande”
    Jo, det har varit lite dött här på VK några dagar så hoppas Internet fixar sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.