Så blev min födelsedag

Ingrid PerssonMoney Money Money

Heyy!
Hur mår ni rå? Bra! Eller som hundskötaren i Mia och Klara brukar säga: BrAAAA! Heheh!

Så, hur blev min trettonårsdag då? Superduper lixoom!

HÖJDPUNKTERNA på 13-ÅrsDagen
1. Presenterna!
Ja, inte för att jag bara bryr mig om paketen, Eller jo, presenterna var höjdpunkten idag. På önskelistan stod det Pengar med stort P och det var precis det jag fick. 1 900 svenska kronor, yey (se bild).

2. På stan med polarn!
Efter det lilla födelsedagsfirandet åkte jag och en kompis på stan för att handla upp liiite av pengarna. Det återstår nu 1 600 kr (jag ska inte slösa sååå mycket mera nu). Inköpen blev House-boxen säsong 2 + Lite McDonalds-härligheter (bl.a glass och cheeseburgare).

3. The Party!
Mammas kompis, Mammas kille, Pappa, Mammas kompis mamma, pappas mamma, grannen och en kompis kom och åt lite tårta och lämnade gåvor. Herregud vad jag älskar 4 april!

4. Frukost på sängen!
Det kanske inte låter så kul att bli väckt av sjungande såkallade människor klockan 6 på en lördagmorgon, men känslan att vakna av tända ljus och kakor är bättre än vad man tror!

Ha en skön lördag
/William

3 kommentarer

  1. Sanna

    Grattis i efterskott Wille!!! Och glöm inte att skriva fantastiska horoskop för just kräftor i framtiden, jag var lite missnöjd med framtidsutsikterna efter det senaste 😉 Kram på dig! /Sanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.