Kina-resa, Skräckis och Huang Shing

Huang ShingTack Huang Shing för att du tog kort!

Hallå, Hallå!
Nu tänkte jag berätta om den bästa söndagen på hela förra veckan!
Vid 5 så åkte vi till Kina-(resturangen). Det var hur mysigt som helst och vi som var med igår (och med vi menar jag mammas kompis, mamma, mammas kille, mammas dotter och jag) vill speciellt tacka Huang Shing för att hon var så rolig och pratglad. Efter att vi hade börjat prata om att alla skulle till Kina tillsammas så frågade mamma plöstligt:
– Har du FaceBook?
Huang Shing förstod inte varför Mamma frågade om hon hade ’Ansiktsbok’, så hennes 18-årige son fick komma och agera tolk. Ja, det är sant, jag minns till och med hur han såg ut, stora svarta glasögon. Och nej, hon hade tyvärr inte FaceBook…
Och när vi ändå höll på med data-temat så frågade mammas kompis ivrigt:
– Jaha, vad kul, då har ni hela kina-språket på erat tangentbord där nere då. Huang Shing skakar på huvudet och då förklarar mammas kille att det blir svårt att ha ett tangetbord med 6000 tecken!

Efter en lång stund så sprang Huang Shing in i Kina-köket igen, och vi åt färdigt våran Mongo-Buffé, nej, jag menar Mongolisk Buffé, hehe! Till efterätt beställde jag Glass med Chokladsås, men när en servitris kom med kolasås sa jag desperat:
– Men nu vart det fel!
Men då, helt från ingenstans, kom Huang Shing på sin vita häst och bytte glass. Gud Välsigne Huang Shing!

Efteråt tillbringade vi 2 timmar av kvällen på videobutiken och vi kunde inte bestämma vilken film vi skulle hyra. Det slutade med 3 hyrfilmer och en köpfilm.
Vi såg Patrik 1,5 och skräckisen igår. Den var hur bra som helst (skräckisen). Jag satt och skrek i soffan hela filmen, hahaha! Filmen heter ’The Decient’ och rekommederas starkt!

Ha en bra måndag
Blog You Later
/Wille

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.