Oj, vad jag fick gå upp tidigt idag

Gääsp! God Morgon!
Idag fick jag gå upp astidigt… Kvart över sex släpade jag mig upp från sängen och fick därmed utmärkelsen ’Enda vakna människan på jorden’… Eller, i alla fall ’Enda vakna människan i lägenheten’… Men varför gick jag upp så extremt tidigt då? Jo, för idag är det Spanska på TC och då börjar vi klockan åtta, och inte tio över. Dessutom är det första gången jag inte åker bil från pappa. Jag ska cykla från Bigaråvägen och jag vet inte riktigt hur lång tid det tar. Så jag siktar på att hoppa på biken vid halv åtta…

Men det känns bra, för det är en riktigt rolig dag idag. Vi ska ha Påskkul i skolan där vi som är äldst på skolan anordnar olika roliga stationer för resten av skolan. Och på eftermiddagen ska vi se på film… Visserligen Patrik 1,5 (som jag såg i söndags), men det är fortfarande film och inte skolarbete. Yeah! Och som om det inte vore nog med det så är det sista dan innan påsklovet.

Just ja, en hemsk sak hände igår. Jag och en kompis lekte med de omtyckta stötpistolerna som jag köpte för några dagar sedan. Sladden mellan pistolen och målsiktet gick av! Alldeles igår. Sammanfattning: Den höll typ i 2-3 dar! Så sen ska jag tok-söka efter kvittot hemma hos mamma och försöka få en ny (det var 2 års garanti)

Ha det bäst
/William

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.