Jäklar, vi blev stoppad av civilpolisen

Heysan!
Kom i söndags tillbaka från Piteå och har inte så mycket berätta om därifrån (förutom att allt var supermysigt), men igår, så har det hänt mycket… Men historien tar sig början på söndag-kvällen klockan sju, då vi kommit hem och just ätit. Jag satte mig och redigerade en ’Halv Åtta Hos Mig’-film jag, mamma, mammas kompis, mammas kille, mammas kompis son, mammas kompis dotter och syrran. Och där satt jag och fingerfillrade med filmen ända fram till…. klockan 00.00. Redigeringen tog 5 timmar! Wow! Så typ halv 1 åkte jag taxi till mammas kompis, där också hela gänget var, och visade upp resultatet. Det blev mycket skratt.

Kolla på filmen själv här! Längd: ca 17 minuter, men vet du vad? Det är det värt!

Och, då sov jag över där eftersom det var inte så stor idé att åka hem nu, vid halv 3-tiden (jepp, vi såg den många gånger). Morgonen därpå så vaknade jag av att mamma, mammas kompis och mammas kille skulle ut på en morgonpromenad. Än fast jag knappt hade öppnat ögonen så följde jag med… Först gick vi i typ 50 minuter, ganska boring om ni frågar mig, men efter det så sa mammas kompis:
– Näe nu tror jag att jag tar och springer lite…
– Ja! Jag med. Och så var vi igång. Det kändes som om vi sprang runt hela jäkla ume-älven. Tillslut, efter några rejäla astma-medicin-doser, så kom vi fram… Haaaaaa!

Senare på dagen så skulle vi (jag och filmgänget) åka på pimpeltävling och tävla (hehe) men när vi nästan var framme på Nydala såg vi en vanlig bil med sirener på. Jäklar, vi blev stoppade av civilpolisen!
– Hur var det här då, sa den ena polisen och kikade in i bilen.
I baksätet satt jag, min kompis (som också skulle följa med), mammas kompis son, mammas kompis dotter och syrran…
– Blir jag av med körkortet nu? sa mammas kompis försiktigt. Då började han babbla upp att det blev ungefär 3000 för mammas kompis och 2.500 för mamma i böter, och att om man krockade så skulle det inte bli kvar något av lilltjejen och allt så… Men tillslut så förklarade han också att han visste hur det var att vara förälder ibland så vi slapp undan. Puuh! En läxa lärd!

Väl på pimpeltävlingen fick ingen av oss 7 någon fisk. Men alla var glada ändå, för vi åt korv, och vi köpte lotter och det ena med det fjärde. David (mammas kompis son) vann någon fiske-grej, och i slutet fick jag och kompis Felix hämta var sin grej också (endast vi). Jag valde två Walkie Talkies och Felix fick sig en pannlampa… Jippie!

Ha det superbra och Glad Påsk i efterskott
/William

8 kommentarer

  1. ip

    haj haj
    nu väntar vi bara på bloopers från filmen med stort F!
    borde ju finnas några…
    bye från blivande polisen 🙂

  2. Nina Gustafsson

    Gillar din blogg. Den är super 🙂 Har själv en här på vk men jag fattar inte hur man lägger upp you-tubeklipp såhär på bloggen?! Hur gör man? 🙂

  3. Markström Spetz

    Hello Nina!
    1. Först söker du upp youtube-klippet på youtube.com. Till höger om filmen ser du ett altenativ ”Bädda in” och under den ser du ett text där det står ungefär så här ”<object width=”560″ height=”340″><param name=”movie” fast längre. När du klistrar in den texten i blogginlägget så blir det automatiskt den youtube-filmen du valt..
    Fortsätt läs
    //Wille

  4. felicia21

    Hej!
    vad duktig du är william. jag höll också på med filmer när jag var liten. det är jättekul att ha kvar och kolla på sen när man blir äldre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.