Robotar, Gröt, Internet-droger och Hitta Hem

Heysan Sveysan i Blogg-träsket!

Idag hade vi en riktigt bra skoldag. För det första – ingen matte, och bara det innebär äkta livsglädje. Men så blev det lite andra saftiga saker också. På morgonen cyklade vi till Dragonskolan där vi under förmiddagen fick se hur olika elektronik-saker fungerar. Robotarna var min favvo, hehe. Efter lunch så var jag för andra gången någonsin med i skolans hetaste aktivitet: Bandy! Det är ju faktiskt jäkla kul (Än fast 6-åringarna är klart bätte än mig). Efter lunch diskuterades det nyheter och vi pratade bland annat om de nya Internet-drogerna. Efedrin, Ketamin och Lilla Bloggen (hehehe). Det enda minuset idag är att när vi kom tillbaka till skolan från Robotbesöket, så var det inget godare än GRÖT till lunch. Vad ska man säga? Usch var ordet…

Okej, idag är det onsdag och enligt mig inte en riktig super-TV-dag, men här listar jag ändå de 5 mest sevärda programmen:
1. Efterlyst, 21.00 på TV3: Det är väl ändå ett bra program och man tröttnar väl aldrig på knaskorven Leif GW.
2. Hitta Hem, 19.30 på TV4: Jag har missat de första avsnitten, så jag tycker det är hög tid att börja titta på det halvbra’a programmet igen.
3. Vänner, 18.55-20.00 på Kanal5: Man tröttnar väl aldrig på Phoebe, Joey, Chandler och alla dom andra i första taget, eller hur?
4. Rent Hus, 20.00 på TV4: I nördfall så kan man väl ändå sätta sig och se på städtanternas upptåg.
5. Mumien, 21.00 på TV6: En hyfsat ny actionfilm som kanske skulle kunna vara kul att se…

Ha det så bra
/Will.I.Am

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.