Så här har min vecka varit

VKBra. Om man bortser från dom otroligt irriterande och smärtsamma blåsor jag haft i snart 2 veckor nu. Så fort den ena börjar försvinna så ploppar det direkt upp en ny. Och jag som har gummibands-tandställning i käften nöter ju på blåsan med den hela tiden då… Suck! Och det är värst på nätterna, då man vaknar av att blåsan har blivit stor och vit. Suck x2!

Helgen har däremot varit super (nästan inga blåsor heller). Jag har varit mycket med kompisar. Dessutom har vi ju grillat för första gången i år. Ingenting slår fläskfilé, potatisgratäng och beanesås. Eller så, palt med lingonsylt gör det (HAHA, lurad!).

Hmm, så vad gör jag just nu då? Jo, jag sitter och snaskar på mumsiga kolaremmar. Näst intill mig är sitter råttorna och tvättar varandra. Ute i vardagsrummet sitter pappa och en sovande Ebba och ser på WipeOut, eller om det kanske har slutat? Äh, skitsamma, nu vet ni i alla fall…

Och pe ess, bara så ni vet, så kommer bloggen uppdateras mycket oftare numera. Så inte typ en gång per dag nu, utan nu ska jag va super-aktiv, så vi nästan sitter och chattar = Kommentera mycket! Fast kanske inte bara en timme mellan varje inlägg som det var nu, näe, lite längre tid emellan ska det nog va, heheh!

God natt och sov sött
/Wille-Killen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.