På VK dag 2: Äventyret på soptippen

ScanpixSå här såg det ut – överallt!

Hejsan!
Sitter och sträcker på ryggen efter att ha ätit värsta lunchen här på VK: Bla, bla, bla, med bla, bla, bla och bla, bla, bla-sås (minns inte precis detaljerat vad maten hette).
Ja, jag tänkte berätta lite om min VeKå-dag hitills:
Jag gick in på redaktionen och mötte Tom vid hans skrivbord. Han höll tydligen på att godkänna och ta bort kommentarer som kommenterats på VK.se nyligen.
Efter morgonmötet så åkte jag, Tom, en fotograf, en annan Prao-elev och Webb-TV-tjejen Natalie bort till någon hälso-soptipp. Vi fick ett varmt välkomnade av en outhärdig lukt och människor som vid upprepade tillfällen säger att det är mycket facinerande med sopor. Yeah Right?!

Natalie filmade och Tom skrev typ upp ett helt anteckningsblock medans ’dom som facinerandes av sopor’ pratade på om att Umeå är dålig på att skyta om sina sopor. Vaddå skryta om sopor? Jaha, tydligen ’skryta om våran sop-sortering’. Natalie fick sedan höra under sin intervju hur ’sorterarna’ hittat både ödlor och möss i soporna. Fräscht!

Efter att vi ha fått sten i skräp blåsande upp i ansiktet 10 gånger på 10 sekunder så beslutade vi oss sedan för att åka tillbaka. Puh!

Jag uppskattar nog vanlig doft som inte luktar någonting mer nu än innandetta ’facinerande’ besök…
Ha det
/Wille

PS: Håll utkik i både tidningen och på webben efter text och video om soporna.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.