På VK dag 3: Varför får inte jag 66 000 läsare per vecka??

foki.blogg.seSå vad händer på VK dag 3, då? Jo, jag ska följa med nån och intervjua någon jättepoppis bloggare med ca 66 000 läsare per vecka (avis!). Det hon skriver om som lockar så himla mycket besökare är:
1. Rosa
2. Kläder
3. Mer rosa
…så som jag uppfattar det, men det kanske är spännande för andra (men man ska inte kasta sten i glashus, eftersom folk gillar hennes blogg LIIITE mer än min).
Adressen är www.foki.blogg.se…

Och gissa vem som ska publicera sina filmtips i Lilla VK nästa fredag?….Jo, jag!
Tom Juslin (som jag praoar hos) hade sagt att om jag kom på en skrivaridé så skulle jag kanske få göra den. Så jag satte mig på funderings-stolen och tänkte så det knakade.
Vad är mina intressem? Vad brukar jag göra??? Hmm… FILM, såklart! Så jag skrev ca en sida med filmtips på hur man gör en egen film. Skrev 6 punkter på tips på vad man kan göra inför, under och efter en film. Så håll för bannemej utkik efter nästa veckas Lilla VK!!!

Och just ja, imorse på väg in i VK-huset så stötte jag på Josefine Isaksson från Josefins Blogg. Naaajs! Hon sa att hon brukar läsa min blogg också. Naaaaaaaaaajs! Sedan låste hon upp så att jag kunde komma in. Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs!

Skriver om blogg-intervjun sen…
/Wille

2 kommentarer

  1. Josefin

    Glömde ju säga att jag inte bara läser, utan att jag tycker att det du skriver är skitbra också. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.