Så gick intervjun med en av Sveriges popurläraste bloggare

GoogleMin blogg är inte alltid glad…

Hej.
Har precis kommit tillbaka från intervjun med ’Foki’, bloggdrottningen som på bara några veckor gått från normal bloggare till popurlärare än både Kenza och Blondinbella… Så, vi kom till cafeét och där stod hon och hennes kille och väntade. Vi tog varsin kopp varm choklad och reportern började intervjua.
Ska nog inte nämna så mycket om intervjun innan den ens har publicerats i VK, men hon nämnde att hon aldrig skriver om något negativt. Det kan ju vara bra, men nu vet jag i alla fall att vi tycker helt olika. I min blogg skriver jag om mitt liv, i nedgång och uppgång, för då blir det alltid roligare att läsa om när allt går bra. Det är faktiskt så att jag är inte så bra på att skriva glatt om jag är på värsta pisshumöret – så get used to it!

Men nu är det ju så att jag ÄR glad, så lugn, inga glas kommer krossas idag.
Förresten, ni läsare är sjukt snälla ju! Jag får mycket respons och glada kommenterarer om mina filmer t.ex. Och om jag har det jobbigt som i ett inlägg jag skrev för någon vecka sedan så får jag alltid tröstande kommentarer, för att så här är det; Det finns inget roligare än att få kommentarer på bloggen…och man behöver inte hålla med mig. Det är bra att alla är olika.

Ha det bäst
/Wille

2 kommentarer

  1. Rådjur

    Jag hade aldrig hört talas om den där Foki-bloggen förrän du skrev om den. Jag kollade in den och jag tycker den är SÅ ointressant. Din blogg är MYCKET bättre.

  2. Amanda

    Jag är nog som du! Om allt är skit skriver jag det. Annars blir det bara fejk. Bloggläsarna ska ju veta att allt inte är en dans på röda rosor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.