En ny Lilla Bloggare!

God Dagens!
Nu har en av mina klasskompisar ansökt till att blogga här på VK också. Det är förstås väldigt kul, men jag kan inte låta bli att bli lite avis. Hon är typ den bästa ’skrivaren’ i klassen och nu ska hon erövra min Lilla Bloggen-trofé. Och underskatta henne inte, ni kommer fastna på hennes blogg direkt och skratta när ni tänker tillbaka på den här…
(fast vi får hoppas att ni fortsätter läsa Wille-bloggen min också).

Och för övrigt då? Jo! Jag har börjat ändra lite grejer här på bloggen. Om du till exempel tittar längst ned i inlägget ser du att jag har lagt till en fräsch ny grej… Lite små nya grejer kommer jag nog hitta på nu när det börjar bli sommar (vad har det att göra med saken förresten?).

Och just ja, idioter var grundämnet idag. Har skrivit lite fakta om just denna arten av djävulsapor:
En IDIOT känner du igen på dessa kännetecken:
*Han eller hon beter sig som en idiot.
*Han eller hon ser ut som en idiot.
*Han eller hon pratar som en idiot.
*Han eller hon ÄR en idiot.

’Idioter finns runt om överallt i hela världen och är en av de vanligaste människotyperna. Idioter är idioter som gör totalt idiotiska saker. Om man vill kalla någon idiot på latin säger man Du’uss äruss ennuss idiotuss.’
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer

  1. Plums

    Hej W. Jag läste nåt idag som jag tror du kommer att gilla.

    Fredag 29 maj ska det bli en zombie walk i Umeå. Den startar i Rådhusparken klockan 17 och går mot butiken Blodröd (som arrangerar.

    Regler: Man får inte anfalla eller bloda ner någon oskyldig! Inget spring – framförallt inte in i affärer och folk – zombier springer inte. Skräms inte i onödan – och inte små barn!

    Kan det kanske vara något att filma? Jag menar, en zombiefilm vill du väl göra? Där får du färdigsminkade skådespelare gratis!

  2. Catrin

    Är det någon som är duktig på att skriva i våran klass så är det du! VK har till och med upplyst dig, och några tusen läsare, om att du är riktigt duktig på att stava och skriva i allmänhet. Det är inte alla som har fått möjligheten att bli omskriven i dagstidningen inte. Kalla mig gärna ny bloggdrottning – men ingen ersättare av bloggkungen. Haha!

  3. Catrin

    Ser att du använde dig av mitt tips. 😉 Vilken cool ’Blog you later’ ikon du har nu! Fortsätt uppdatera, det är alltid kul att se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.