Hemma Hos Fröken, Krönikor, Glad klass och pizza

William Markström SpetzAlla är glada inför denna trevliga skolvecka, fast hehe, alla ville inte vara med på Wärldens Bästa Blogg, så de fick bli animerade istället…

Hello!
Måste bara säga att det här är den absolut BÄSTA, ROLIGASTE och mest SPÄNNANDE skolvecka på hela året. Här är veckans lyxiga schema:
Mån: Endast två riktiga arbetspass, Svenska (yeah) och matte (buu). Pizza till lunch och glass efteråt. Extra rast, en halv idrottstimme och sedan slutar vi!
Tis: Brännbollsturnering på förmiddagen. Efter lunch möter de äldsta barnen lärarna i en brännbollsmatch (bloggar naturligtvis om denna stora händelse imorgon).
Ons: Lite smått och gott… På eftermiddagen åker vi hem till fröken Elisabet och hittar på nåt!
Tors: Klockan 12.00 (sovmorgon, haaaaaa) börjar avslutningen och sedan är det LOOOOOV!
Najs vecka eller vad??
8 juni 2009 togs denna bild, intressant va?
(Vi njuter av den sista kvarten av rasten)

Och vad gjorde jag på svenskan idag då undrar ni, eller okej, ni kanske inte undrar men jag berättar det ändå. Ja, som ni kanske vet så ska jag bli krönikör för lilla VK till hösten, och då ville jag ha ett riktigt lager med krönikor, så jag har börjat skriva på min 2:a krönika, yeeey! Jag skrev om hur mycket krav det är på barn nu för tiden, och hur många barn det finns som skiter i skolan (och därmed sin framtid).

Då skrivs vi kanske senare?
/William

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.