Att sova till halv 4, Skolfestival, GinaTricot och Mami’s Välgörenhet

Fritidunga.seHans låtar hade lite för mkt skrik, enligt mig och Artem. Och hur kan vi veta att vi tycker det? FÖR VI VAR DÄÄÄR!! YEAPPY!

Hallojsan Skojsan!
Det är nu som livet är som bäst… Jag var inte uppe särskilt länge igår – men jag fick sova ut idag. Och det är sååå underbart. När jag sakta öppnade ögonen så låg mamma 3 centimeter från mig.
– Jävlar vad du skrämde mig. Vad är klockan? sa jag trött.
– 4. Du har sovit hela dagen. Ja, det kanske är så när man kommer i tonåren.
– 4?
– Näe, jag kom nyss hem från jobbet. Den är kvart i 3.
– Kvart i 3?
– Näe, jag skojade bara. Den är kvart i tio.
PUH! Alltså, skönt att sova ut, men att sova till 4… Man missar ju typ hela livet!

Och vad hände igår kväll. Ja, först var det tänkt att Artem (kompis) skulle sova över hos mig, och det gick. Vi var ute och så och vi träffade på några kompisar som nyss hade varit på Skolavslutningsfestival på torget. Jag, Artem och Ogge drog dit.
Och det var hur mkt skojiga grejer som helst! Det var hoppborg, hoppborg och massa andra grejer (hehe). Dessutom på stora scenen så var det massa hårdrocksband och jag och Artem rockade fett (= skämde ut oss). Emellan låtarna så kastade de även ut biobiljetter och så i publiken, men eftersom alla var långa som berg jämfört med oss så slutade det med att jag fick mig en Shoppingväska från GinaTricot.

Nä men oj, klockan var nästan tio. Väskan går till ’Mami’s Välgörenhet’ så att hon inte blir alltför arg att jag kommer för sent…

Blog You Later Alligatior
/W

PS:
Jag glömde mobilsladden hos pappa, så jag kan tyvärr inte föra över några bilder idag, men jag hämtar den så snart som möjligt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.