Inga kommentarer, rosa tjejbloggar och en alldeles ny W-Movie

Kenza.blogg.seHejsan!
En sak tycker jag är lite konstig: Jag har slutat få kommentarer. Nästan i alla fall. Förut fick jag minst 4 kommentarer i veckan men nu har ni ikke hört av er på jättelänge, och det känns lite tråkigt. Så kommentera, för det är det som är det roliga med att blogga; att få respons…

Ja, annars då? Har lite bloggtorka just nu… Hmm, vad ska jag skriva om förutom att sommarlov är härligt, mobbning är dumt och att DVD-boxar äger sönder? Kanske om…ja! Jag vet: Varför är alla rosa tjejers modebloggar popurlärast? Det är ju Kenza, Blondinbella och alla dom som regerar i bloggsverige, och jag har ofta undrat varför. Inte för att vara taskig, men det är väldigt mycket ytliga saker i sånna bloggar. Kolla mitt nya linne i size Zero, check out detta läppstift jag köpte på stan idag. Sånna saker… Det kanske är mycket småtjejer och så som tittar, fast ja, inte ska jag kasta sten i glashus (för jag har ju inte typ 100.000 läsare varje dag).

Kolla in min nya film förresten, där femåriga syrran Ebba spelar en sur LITEN chef, och tro det eller ej, men jag medverkar också faktiskt!

Nä, nu ska jag slafsa i mej some pancakes (stavas det så?)
/Wille

3 kommentarer

  1. Le mans

    Vet inte riktigt vad jag ska säga annat än att jag tycker att du skriver jättebra och jag läser din blogg varje dag. Den är typp en miljon gånger mer intressant än rosa modebloggar. Och dina filmer är bäst.

  2. Helena

    …klok för din ålder tror jag. Jag diggar inte heller alla ytliga och fåniga bloggar. Nä, de skulle behöva komma och praoa i en norrländs blogg.. som faktiskt innehåller lite viktigare saker 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.