Syrran är en liten pissråtta

Hej!
Idag så var jag tvungen att vara BARNVAKT åt Ebba, som till en början kanske inte låter så farligt, men det finns en anledning att jag hade ordet BARNVAKT med stora feta bokstäver.
Pappa väckte mej en timme tidigare med Ebba i högsta hugg och sa att han var tvungen att åka på det där mötet tidigare. Jag, som var trött som en utmattad kalkon, hann faktiskt tveka innan han lämnade Ebba med mig. Blir det värt de där 50 kronorna?

Ja, Ebba går och sätter sig och kollar på barnprogram medans jag tar på mig t-shirt och shorts. Jag går ut i vardagsrummet… Men vad fan, hon är ju inte där, hon har rymt – igen! Jag pallrar mig ut och börjar skriiiiiika Ebba med min hesa morgonröst. Efter ett tag ser jag henne på andra sidan gatan och hon tar till flykt. På 3 sekunder är jag ikapp henne och släpar in henne igen. Då säger jag att ’Nu har du varit tillräckligt olydig, så nu får du inte gå ut något mera medans bara jag är hemma’. Då börjar hon störtgrina och med gråten i halsen skriker hon hur jag luktar bajs och hur äcklig, ful och dum jag är. Ord som ’jävla unge’ förekommer också. Nu har hon fått sätta sig vid sin begangnade dator för att spela, och vi börjar bli vänner…

…för jag älskar ju henne i ändå!

Ebba
Jag
Eller, ja, vi är ju fortfarande lite piss off stupid på varandra…

Ha det bäst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.