Fan vad dålig kvalitét

Hej!
Nu är den nya bloggdesignen här men om ni ser på den övre delen så är det SKITKASS kvalité. Det är för att den övre delen av Headern går bara att ha i filformatet JPG och det är inte så bra format. Däremot, den undre delen, går att ha i Bitmapps-bla-bla-bla, och det är mycket bättre. Det blev ju skitfult nu juh! Och jag vet att det är fånigt att jag är så noga med det men seriöst, det blev ju inte bra!

Och en annan dålig sak är att jag och Felix tog jättemycket bra bloggbilder igår, men då var sladden borta och den fanns inte någonstans. Suck…

Okej, nu till något annat. På söndag kommer min kusin hit till Umeå, yeeeyy! Förra gången hon var här så hade jag det som jobbigast när jag hade vattkoppor. Med prickar över hela kroppen och med hög feber låg jag bara och dreglade och orkade inte lyfta ett finger (Läs tidigare inlägg, låååååååååååångt bak i arkivet, hehe).

 

ps.
Om det är någon på VK som läser det här, kommer ni ändra så man kan lägga in toppbild i något annat format än JPG.?

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Catrine Lilje

    Jag tycker att din design är mycket bättre nu. 🙂 Håller typ med om det där med kvaliteten, men jag tycker att jag lyckas få det hyfsat bra. Eller så kanske jag inbillar mig att det är bättre än vad det egentligen är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.