– Du har förändrats


 Vänner för livet, eller?

Hej.
Jag kommer nu skriva om ganska personliga saker så mamma eller pappa, börja inte prata med mig om det här, för jag har ingen lust att prata med er om det, i alla fall inte just nu, okej, acceptera farsan, ACCEPTERA!

                                               

Okej, såhär va, ikväll satt jag och några kompisar i mitt rum och tog det lugnt. Satt vid datorn, pratade, sånna saker, och allt var som vanligt. En av kompisarna jag haft länge, sen typ 2:an, började ta ett sudd och riva sönder och kasta flisorna i sängen. Då blev jag lite bus-sur och skrev "Fan för dig" i ett sms, på 100% skämt, med en massa fnissande och sånt. Då svarade hon/han "Tack då" och sedan "Tänker inte göra …-filmerna (som vi brukar göra tillsammans) längre".

Jag skrev och försäkrade om att allt var på skämt och fick då
"Du har förändrats" till svar. Och det tog hårt. Jag har alltid varit William, och en sak som är väldigt viktig för mig i livet är att alltid är den jag är, och att inte vara någon annan. Då tycker en gammal vän som just har kastat sönder ett sudd (och jag vet att inte det är en big deal, men ändå) och säger att jag har förändrats, med negativ betoning. Och hur jag vet det? Hon/han skrev nyss på Apberget att jag har förändrats jävligt mycket och att jag var mycket roligare förut. Om hon/han bara visste sårad man känner sig.

Snälla kommentera och tyck till om situationen…

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Ro

    Du kanske tycker att det här är en jättetöntig och typisk lärarkommentar men ändå:

    Det du beskriver hör till åldern. Så är det bara. När man går på högstadiet kan det vara så att man blir mer känslig och osäker. Den person som man är inuti passar kanske inte ihop med den person som man tror att kompisarna tycker man borde vara. Det är helt normalt, men känns förstås jobbigt.

    Du är en ärlig och öppen person, men det är nästan ingen annan som vågar vara så. Det är inte det fel om det råkar bli lite tjafs med kompisarna, och kanske inte deras fel heller. Vi är alla olika och jag tror att de flesta önskar att de tordes vara mer som du.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.