Och vinnaren är…

….Emma, som skrev det här:

När jag såg tävlingen på din blogg så tänkte jag men herregud, vad fanken ska jag skriva?
Så jag satt en hel kväll och kolla dina Youtube-blogg-klipp och klura ut hur jag skulle börja (början är ju alltid värst när man ska skriva något, det tycker i alla fall jag) och nu fick jag nog, jag bara skriver något och hoppas att det blir bra. 
Jag läser din blogg för att jag känner igen mig en hel del, och mest i dina Youtube-blogg-klipp eller vad man ska kalla dom. Du får kalla dom vad du vill, du förstår ändå vad jag menar.
Jag tror att jättemånga framför dataskärmen känner igen sig och har varit i samma situation som du har berättar filmerna, men dom är lika fega som jag som inte visar det offentligt på sin egen blogg utan bara har det i hjärnan hela livet (eller kommenterar på din blogg, för det kan man  ju för säg göra).

Men när man ser dina filmer känner man att man inte är ensam om att hata sport-tv, att ha varit rädd för att sova över hos kompisar eller vara förbannad på sin "Mr.Pappa" . 
Därför läser jag din blogg ’Lillabloggen’, för att jag känner igen mig så mycket. Dessutom tycker jag ju att den är superbra (och rolig HAHA), annars skulle jag ju inte läsa bloggen eller skriva till den här tävlingen eller hur?
– Emma
___________________________

Jag fastnade för det där med att hon känner igen sig i mig, och att folk kan känna att de har varit i samma situation som jag när jag berättar saker i mina videoinlägg. 

 
Men seriöst, jag hade faktiskt lite ångest in i de sista minutrarna, herre min heliga moder! Det var typ 5 bidrag som verkligen var bra och ROLIGA (Celina, Isabelle, "Tord", Laura m.fl.), men en kunde som sagt bara vinna…

Så Emma, det enda du behöver göra nu är att skicka din postadress till [email protected] så skickar jag filmpaketet så snart som möjligt. 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.