Astma-problem…

Av , , 1 kommentar 5

En sak förstår jag inte… Jag glömde min astma-medicin hos pappa i fredags, och jag som ALDRIG får astma om jag inte överanstränger mig eller har skallen i en hästman, får helt plötsligt svårt att andas hela tiden?! Varje kväll sedan jag INTE har haft sprayen tillgänglig har jag fått det, liksom, vafan?

Nu ska jag snart gå och lägga mig.
Om inte så hörs vi imorrn! ^^
/Willää

 

– Ta erat jävla skitparti och stoppa upp det någonstans!

Av , , 4 kommentarer 5

 

                     
En ful kletig liten kategori där jag tycker till om vad som är Oh-la-la och vad som är Äckelskralla! Del 1 hittar du här! 

Oh-la-la för…

De är typ fascinerande, och jag hoppas verkligen att jag kommer att få åka någon gång, så grymt häftigt!
 Men en sak har jag tänkt på angående det; är det inte JÄTTELÄTT att ta självmord när man flyger luftballong, eftersom man bara är i typ en korg och det är jättelätt att hoppa ned? Usch…

Jag vet att jag har bloggat om den imorse, men jag ska vara ful
och hissa den igen, för den äger ut..ehm…mona…rkin! 😀 


Undrar hur många gånger jag har befunnit
mig i en situation då vi ska spela ett instrument på
musiklektionerna och dessa räddar mig! ^^
_____________________________________________________________

Äckelskralla för…

"Kändisvakten" (vafan?) Fadde Dirolakawothco sitter ju inne för att han har begått något brott som jag inte har någon aning om vad det handlar om.. I alla fall; Sedan han åkte in har han fått en massa kärleksbrev från kvinnor som "vill ha honom som sin blivande man" osv! Så det jag förklarar för er falukorvar är alltså att om du är en B-kändis och hamnar i finkan så finns det blivande livspartners som väntar när du kommer ut? Liksom…okej…?


 Jag kan inte så mycket om politik, men om det är något jag har lärt mig på SO-lektionerna så är det att Sverige-demokraterna suger! Ta erat jävla skitparti och stoppa upp det i någonstans! De vill de till exempel stoppa invandringen!? Liksom, Sverige är ett mångkulturellt land, det finns verkligen inget bra med att vi ska leva i det förflutna och bara ha allt 100% Svenskt! De förstör ju Sveriges rykte med att bajsa omkring fula åsikter hit och dit! 
——————————————————-

Igår såg jag ett litet videoinslag där de berättade om 15-åriga Michael, som fick en massa alkohol hälld över sig…och sedan tuttade några mobbare på honom! Så tragiskt så det är inte sant, nu förstår man hur sjuk vissa ungdomar kan vara!
Se inslaget här!

Nu: Tyck till om mina åsikter! Har jag rätt om Sverigedemokraterna osv. osv. Kommentera!

Desperate Housewives säsong 7 trailer!

Av , , 1 kommentar 7

Ahahahahaha, omg, har precis sett trailern för den nya säsongen av Desperate Housewives, och den är så grymt underbar så det finns inte!

Okej, varje år så gör serien en typ trailer inför den nya säsongen, och det här är lätt den bästa. Haha!

Korvlängtar tills det börjar igen… ;p
/Willää

Jag borde få fucking Fredspriset

Av , , Bli först att kommentera 5

Yo!
Sitter här med skogsbärsfil’e och fling’e nöjd över att kläderna är framlagda, väskan är packan, alarmet är ställt, f-n, jag borde få fucking Fredspriset eller nåt, så bra är jag!


Oj. Precis när den här bilden togs så skrek mamma från badrummet att
filen var gammal. Och det där blev min impulsreaktion! Aja, gott var det
i alla fall! 😉

Godnatt!
/Willää

Jag kommer bli ett Twitter-freak?!

Av , , 5 kommentarer 5


Har skaffat Twitter! FOTO: IRAN

Yoo rackarråttor!
Whatsup? Själv har jag precis skaffat Twitter! Ni vet, där man skriver vad-man-vill på max 140 tecken. Låter astråkigt, men det är faktiskt nice. Många kända skådespelare och artister har Twitter så då får man liksom se vad dem håller på med. Okej, det där lät väldigt fult, men det är min lilla konstiga sanning. Och en annan (obekväm) sanning är att jag känner att jag kommer bli ett sådant där galet Twitter-freak som skriver något varannan timme! OMG! 

Aja, skitsamma, adda mig gärna om ni vill, klicka här! ^^
/Willää

Grandma’ is back in town!!! :D

Av , , 1 kommentar 6


MORMOR IS BACK! Foto: Lennart Holmlund


Godkväll makaroner!
Vet ni, nu har världens bästa grandma’ flyttat hem till Ume igen! Hon har bott i stugan i några år, men nu är hon tillbaka för gott! Yeyy! Så nu blir det att hemsöka henne varje dag efter skolan! ^^

Har förresten gjort en ny header också,
tycker den blev aningen gladare än den förra! :p





/Willää