Linda

Onsdag

Jag sitter och tittar runt på internet, jag tittar på olika tattuerings sidor och försöker få insperation till MIN tattuering! Igår var jag hos en tattuerare och pratade lite. Jag visade min skiss som en klasskompis till mig gjort och han tyckte den var riktigt snygg. Sen frågade han lite om den och sen berättade han att han skulle rita om den eftersom de finns riskt för att den kommer att "flyta ihop" om några år.


Den är grymt snygg, men de blir för dyr!
Så jag ska be honom att rita en ny som är lite enklare!

Idag var min underbart kompis Linnea ledig. Så hon kom till min skola och var med mig timman mellan svenskan och matten. Vi satt och kollade på när Anja och Nicco spelade GH, sen blev de på "palla leva" humör så då gick de. Då spelade jag, Linnea och Spettis iställe. Det var första gången för både mig och Linnea. Fan vi ägde!! *HOST HOST* Vi failade på typ 3låtar och klarade typ 2. Den bästa var nog  när vi bestämmde oss för att byta med varandra mitt under en låt så vi typ kastade gitarrerna mitt i låten och fortsatte spela. Det var roligt för det var första gången jag spelade GH!

I helgen kommer jag att vara i stan. Jag vet inte alls vad jag ska göra, jag funderar nästan på att åka hem. Eller de beror på om Nicco hade lust att komma och chilla JÄVEL men mig och Linnea någon kväll. Singstar, gitarr, glass, hamburgare, film. Kanske ska tjeja oss lite också! Hoppas hon vill de för jag skulle behöva en sån kväll igen. En sån kväll som bara jag, Nicco och Linnea lyckas göra!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.