Linda

Lördag

Jag har varit så uppslukade av skolan den senaste veckan. Vi har verkligen jätte mycket nu och nästa vecka har vi prov i historia, svenska medeltiden och medeltiden i Europa! Kan de bli tråkigare så säg?

Veckan har även bestått av massa bus med nicco och linnea, jag har varit mer robin och jag har träffat erik i veckan efter att inte ha träffat honom på 3veckor!

I tisdags följde nicco med mig hem efter skolan och vi började med att trycka i oss en massa våfflor, sen övergick de från våfflor till en massa prat. Killar, familj, sex osv osv. När linnea kom hem blev de singstar för hela slanten! Under tiden vi roade oss med singstar stod kyklingen i ugnen. Vi åt och Nicco fick lite kläder av mig som jag inte tycker passar på mig men som passar på henne så grymt jätte jätte bra! Du är grymt snygg i kläderna nicco!

Jag lurade nicco, igen! Jag sa att ante skulle komma förbi men de kom ingen ante, det kom en gunarsson iställe och ni skulle ha sett niccos blick när hon upptäckte att det inte var ante som stod där utan gunarsson. Tror aldrig jag kommer att få uppleva en sån blick någonsin igen!


Jag sitter nu och ser singing bee med mamma och pappa, jag och pappa brukar alltid tävla och jag brukar vinna haha! Helgen består av jobb och plugg, jag hoppas jag får åka in till stan imorgonkväll så jag slipper ta bussen in på måndagmorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.