Linda

Fredag

Hejsan alla!

Ännu en helg som väntar! Är de inte underbart så säg! 😀

 Klockan är nu 15.13 och jag sitter fortfarande kvar på skolan, jag slutade halv tolv men bestämmde mig för att sitta kvar och göra bort lite arbeten som jag fortfarnade har kvar sen i höstas. Kommer sitta och jobba i helgen också, fast inte hela helgen.

Imorgon ska jag på rally med mina kompisar, tanken var fest men de blev ändrat. Ganska skönt de med eftersom jag måste spara pengar nu.

Men jag ska snart hem och fika och spela lite Giutar Hero med min älskade Linnea som jag bor med sen blir de nog att plugga. Annars blir de lugnt ikväll. Imorgon blir de rally på förmiddagen sen plugga och senare på kvällen blir de nog att föröska hitta på nått med kompisarna. Söndagen kommer nog att bestå av mestadels plugga, städa och tvätta de sista. våran lägenhet så för tillfället ut som ett bomnedslag.

Igår efter jag kommit hem från skolan tvättade jag lite, men hann bara en tvätt eftersom jag kom hem så sen IGÅR OCKSÅ, sen städade jag gaberoben lite. Jag la mig på golvet för att vänta på att ante skulle komma förbi en sväng innan jobbet för vi skulle prata lite, men jag somnade, innan klockan åtta sov jag. Sen vaknde jag tre inatt och funderade på vad jag gjorde på golvet, jag förflyttade mig till soffan och fortsatte bara att sova, sen sov jag till halv tio imorse. Vet ni hur skönt de var! Jag behövde verkligen de.

Allt rullar på bra i skolan, jag hänger på bra, men som jag sa kommer helgen gå åt till att göra bort massa restuppgifter så jag slipper tänka på dem!

Hoppas ni alla får en trevlig helg!

Kram !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.