Thysken

Av , , Bli först att kommentera 13

God morgon! Vaknade vid sådär halv 4. Kände att det kliade och mycket spring i mina ben. Finns det något värre. Kokade choklad, några mackor var väl inte fel. Packade allt ner i min lilla ryggsäck. Hoppade upp på min syckel och ut i naturen. Tycker det var en ganska skön morgon. Jag tror. Det är bara vad jag tycker att sommaren är på väg. Gomorron!

Av , , Bli först att kommentera 8

I mina inlägg, Kanske jag skriver dumt om sånt du inte gillar, eller att jag skriver fel. Nåväl Jag begär inte att alla skall tycka som jag. Tycker om kommentarer hur fel jag tänker. jag gillar det. Det om det. Nu är det så att jag visar mig som en snögubbe. Jag står för det jag skriver här på VK. Men det är bara det att jag vill visa mitt ansikte men vet inte hur man gör. Du som kan. Lär mig. Tala om för mig hur man kan visa sitt ansikte. Jag är inget bra på det där. Jag är bättre på att klaga om stora och små saker men även ge beröm till dom som är värda det. Tycker inte om att vara en snögubbe. Eller kanske jag skulle byta Thysken till snögubbe och låta mitt ansikte vara anonym. JA,ja! å skrattar lite.

Av , , Bli först att kommentera 8

Inte för att jag är sådär kunnig inom politiska frågor. Men! Det här med NUON. Det kostar oss skattebetalare 90 Miljarder kronor. Det skall betalas av oss skattebetalare. Hur många sjuksystrar eller vård av dom äldre och sjuka i vårat samhälle skulle inte det räcka till. Jag personligen tycker att politiker och andra ointiligenta (säkert har jag stavat fel. det gör jag alltid.) Skall betala för dom misstag dom ställer till för oss skattebetalare. Nejdå så blir det inte. Däremot får dom en fallskärm så dom klarar sig resten av sina liv. Inte undra på att det dyker upp politiker hej vilt. Gör ett stort misstag och få en stor belöning. För mig verkar det som om att: Kan du inte få ett jobb kan du alltid bli en politiker. Där finns all skit. Gäller Alliansen som dom gröna. Är det inte dags för ett mänskligt parti som bryr sig om människan i stället för sig själv. Men det är bara vad jag tycker.
God morgon!

Skogspromenad.

Av , , Bli först att kommentera 3

God morgon! Eller kanske God förmiddag. Jag hade lite svårt att sova i natt. Så jag klädde på mig och gick ut en sväng här i Holmsund. På något konstigt vis dras jag alltid  till skogen. Jag tycker om det. Tror inte jag är ensam om det. Jag brukar tycka om att sitta på en stubbe eller liknande. Nu var det bara så att jag glömde kaffet hemma. Nåväl. Får väl klara mig ändå. Tänkte jag. I skogen verkar allting mörk. jag hörde något som rörde sig i skogen. Det lät väldigt nära. Ungefär som om en björn var ute och letade efter något att äta. Konstigaste är att björnar brukar ligga och vila vid den tiden. Så vad var det jag hörde. Jag  fick inte se det djuret. Kunde varit vilket djur som helst. Spännande var det i alla fall. Du som läser detta. Önskar dig en fin dag.

Av , , Bli först att kommentera 7

Vad jag inte kan förstå. Det är att vissa människor säger att dom är djurvän. Då skaffar dom sig en massa djur. T.ex. Hundar, katter eller andra djur som dessa inte klarar av att inte sköta. Det går överstyr. Jag tycker väldigt mycket synd om sådana människor. Vill göra så mycket för djuren men kanske lite för mycket och då utan att dessa människor inte vill det så misshandlar dom dessa stackarna. Jodå, jag älskar katter och skulle gärna ta emot flera katter. Det gör jag inte.Det är svårt för mig att se en katt lida. Jag har en katt som jag älskar och som jag skämmer bort. Ni som älskar djur. Inse eran begränsning. Bättre att ta hand om en än att misshandla fler. Jag har sett mycket otrevliga saker. Hur många gånger har jag inte gråtit för dessa djur som måste avlivas. Så fina djur.
Du som skall skaffa ett djur. Ta reda på hur man skall sköta om den.
Nog är väl en kattunge fin och gullig. Tänk då på att dom vara bara en sommar. Den där lilla katten kan bli tjugo människoår gammal. Tänk efter först. Om du är klok. Skaffa inte en sommarkatt.

Stav fel!

Av , , Bli först att kommentera 10

vad jag tycker är konstigt. Är att människor hakar upp sig och blir förbannad på mig att jag inte kan stava ordentligt. Att jag uttalar mig om sådant jag tycker är fel i samhället verkar inte vissa bry sig om. Vad gör det att man råkar skriva fel. Eller är det så att dator och blogg är till för alla som kan skriva rätt. Jag blev kallad miffo och kukhuvud för att jag inte kunde skriva rätt. Jag tar det med en klackspark. Undrar bara vem som är mest miffo och kukhuvud. Att skriva fel är bara mänskligt.

Arbetslös!

Av , , 10 kommentarer 18

Här i Holmsund har vi något som kallas Boendestödet. Det skall vara för arbetslösa utan A kassa och har det svårt i livet och som behöver hjälp. Jag är en av dom.. Nu är det så finurligt att när vi två inte kommer till boendestödet varje morgon då drar dom pengar av oss. Det är väl okay
om dom gjorde det med alla som söker bidrag.
MEN!
Varför hyra ett helt hus. (Hyra, el och vatten). När man bara är ute efter två personer.
För mig verkar det som sociala inte har några inteligenta eller lärda människor i sin stab.
PS:: jag vet att jag skrev fel på ordet Intelegens.