nitLotta

Hehe

Jaha, nu har det bestämts att jag ska bo för mig själv och killarna för sig på nästa praktik. Igen. Trots att jag hörde av mig om att vi ville bo tillsammans. Det är intressant och framför allt nödvändigt att man alltid bor via kön när det är praktik, det är ju trots allt stor risk för våldtäkt när man umgås med det andra könet.

 

Schlager

Melodifestivalen i lördags var intressant. Salem var duktig och söt som socker. En gladare människa är svårt att hitta verkar det som.

Övriga artister var som en enda grå massa som intresserade en lika mycket som Bo Lundgrens privatliv. Sedan undrar jag: Vad var det för manus programledarna tvingades använda? "Hihi. Kåta. Det får man säga. För det är en samisk, prosodisk byggnad samtidigt som det är snuskigt". Jättekul.

Dessutom hade vi Christine Meltzer som pratade som en sju-årig pojke hög på socker, Måns som råkade försäga sig och Dolph som mimade lika bra som Brittan. Olas frisyr liknande en ponnys och Silverkvinnan hade en låt som knappt var en låt. Vad hände? Vem tog ansvar?

Ändå känner jag: Glädje. Det är sol ute. Det blir middag med fint folk ikväll. Helgen blir garanterat bra och jag har just köpt tuggummi som man blåsa jättestora bubblor med. Dessutom fick man en tatuering med på köpet. Rekommenderas! 

Förresten, ta en titt på dessa bilder:

Det är som att de har en stylist med liknande ambitioner: Ta bort all naturlig snygghet och förvandla mänskligheten till dockor.


Hur ska detta sluta Ola?

 

 

 

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.