Sista rycket!

Nu är det ganska många dagar sen vi lämnade Umeå och gav oss ut på luffen. I morgon är det sista dagen på vift innan vi beger oss mot storstan igen. Vi kommer att göra stopp längs vägen och vill fortfarande ha era tips på vart vi borde stanna eller vem vi borde träffa, så hör gärna av er!

I natt sover vi på Saiva Camping som var snälla och lånade oss en stuga. Det har hittills varit en fantastisk luff och vi har träffat så många fina människor som bjudit oss på käk och sovplats. Vi tvivlar inte på att slutet kommer bli minst lika bra.

Några höjdpunkter idag:

Josefin fick en idolbild med skaparen av Ox’n (Lars-Jonas Johansson i Noice Makers) i Tärnaby.
Innan vi drog från Tärnaby blev vi bjudna på världens bästa käk av…

… gulliga Ann-Charlotte Timander.

Och vi lyckades få ytterligare en flagga på plats. Med hjälp av ett tuggummi!

En kommentar

  1. Torvsjö

    Om ni åker vägen mot Åsele borde ni försöka ta avstickaren till Torvsjö. Stannar ni i Åsele en sväng kan ni spana in hembygdsområdet med café eller konditoriet. Fredrika är också ett vackert ställe längs med vägen mot Umeå, kika in på Viskagården om ni är där – trevliga och härliga damer som driver B&B där. Det är mina tips! Hade jag inte jobbat imorn hade jag gärna visat er runt eller bjudit på fika/lunch i Åsele, men ni är välkomna in på turistbyrån och hälsa på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.