Vad vill (S) göra med vår kommun?

Stefan Löfvéns velande med grön och röd lapp i kärnkraftsfrågan är redan en svensk klassiker. I framtiden kommer det troligtvis att visas under rubriken ”Här förlorade han valet”.

Tyvärr så är det så att Socialdemokraterna i Robertsfors är lika dåliga på att lämna besked om vad de vill. På gårdagens kommunfullmäktigemöte försökte jag tvinga fram några svar om vad (S) vill göra med de miljoner som avsätts till förskolor i olika delar av kommunen. Det enda svar som de kunde avge är att det ska utredas av tjänstemän först och sedan kan kanske (S) säga vad de tänker göra. Innan valet kan vi inte få några som helst besked. Vi får inte veta om (S) vill ha kvar förskolan i Flarken eller inte. Vi får inte heller veta om de vill ha en eller två förskolor i den södra delen av kommunen. Vi vet inte om de vill renovera Lillbergets förskola för 12 miljoner eller om de föredrar att bygga en ny för samma pengar. På samma sätt är det med andra frågor, de säger vare sig bu eller bä. Deras politik är för oss väljare ett lotteri.

Jag tycker att det vi politikers uppgift att vara visionärer och ”veta” hur vi vill att vår kommun ska vara och se ut. Vi från Folkpartiets sida har med tydlighet visat på vad vi vill göra de nästkommande fyra åren för att göra Robertsfors kommun till än ännu bättre plats att leva på.

Så varför köpa grisen i säcken och chansa när du röstar på söndag, när du har möjligheten att rösta på oss istället.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.