TGIF – First Aid Kit

MIN lediga helg började när jag slog upp dom blå i morse!

Jag har en ganska bra helg framför mig. Har en liten 3 åring som är ledig från dagis idag när jag är ledig från jobbet, så vi har tagit sovmorgon, ätit gröt framför barnkanalen och nu avnjuter jag kaffe framför datorn medans den lilla smäälter maten i paltkoma på soffan. Det blir en dusch och sen på med finkläderna för idag är det ingen vanlig dag, det är faktiskt KONSERT DAG för mamman!

Jag har två biljetter till FIRST AID KIT och med mig har jag bjudit min allra bästa vän som fyllde år i söndags, så detta blir en kväll för två bästisar som vi sent ska glömma!

Men idag har vi en hel del ärenden att stå i innan det blir avkoppling. Vi ska försöka handla lite tacos för ikväll, moster ska komma och vara lekkamrat med pojken så då är det mysfredag med tacos och fruktsallad som betalning för det. Jag har köpt ett par skidor jag ska hämta och sen ska jag hinna handla lite småpyssel grejor till alla hjärtans dag! SEN blir det Busplaneten så lillplutten får springa av sig och jag med för den delen 🙂

Men nu är det som sagt dusch och sen finkläder för oss båda! Ha en trevlig helg!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.