Plötsligt händer det!!

Jag är helt tagen på sängen över att det faktiskt har tagit ett beslut som är helt jävla otroligt fantastiskt bra!! 6 timmars arbetsdag med bibehållen lön!! HURRA! Ska det vända nu? Är det på väg? Våga man hoppas?

Nu är det 2 avdelningar, jag hoppas det är avdelningar, som ska få testa detta 6-timmars projekt. Hoppas dom verkligen tänker till och låter dom värst drabbade avdelningarna kanske, bli försökskaniner. Nu får det vara slut på detta vård misär!

Självklart ska vi väl åtminstone testa 6 timmars arbetsdag!? Vi måste utvärdera en testperiod innan man kan slopa en sån briljant idé!

Moderaterna är väl såklart, bekymrade över pengar. Det är väl frågan om HUR I HELA FRIDEN SKA VI KUNNA FÅ BEHÅLLA LÖN FÖR 8 TIMMAR NÄR VI BARA JOBBAR 6 ?!?!?!? 

Typiskt moderater..  (är inget fan av dom blå som ni märker..)

Men jag förstår inte varför, när det kommer till vården, allting ska ifrågasättas så jävla mycket? Är det inte värt att folks liv är i säkra händer med resurser och kompetent personal att ta hand om dom? Är det inget vi siktar på allihopa? Ska vi gå omkring och vara rädda för att ev skada oss, bli sjuk eller behöva hjälp? NEJ! Jag vill vara säker på en god vård med kompetent personal som har resurser att utföra det som behövs om jag skulle bli drabbad av någon sjukdom eller om, gud förbjude, min son skulle bli det. Kan inte påstå att jag känner mig trygg idag med det vi har här i Sverige.

Kosta va det kosta vill! Lägg om nå annat skit som tickar iväg med massa pengar vi aldrig får se röken av! NU är det dags att satsa ALL IN på sjukvården och allt som hör därtill! Sjukvården är ett område som alltid kommer att finnas och som behövs, om det är blödning där så faller ju allt runtom! STOPPA BLÖDNINGEN TILL VARJE PRIS. (stulet citat) Upp med löner också! Nu är det politikernas tur att bevisa vad ni går för, vars ni står och vad ni vill att utvecklingen ska leda mot.

Är så upp i gasen över detta så adrenalinet skulle kunna räcka till ett ultramaraton!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.