Livet som mamma

Livet är underbart!

Trollungen sjuk!

Rasmus är sjuk.. Vilket leder till att hans astma blir ännu värre. Vilket dessutom leder till ytterligare akutbesök. Har varit där ikväll med min trollunge. Han fick mer medicin, både där och att få med oss hem. och sen i veckan så ska vi få träffa en astmaspecialist. Där dom ska fixa och trixa med hans mediciner så han blir helt rätt medicinerad. Var en jättebra läkare vi fick träffa. Han var lite skum men jätteduktig med Rasmus och förklarade verkligen för mig vad han hörde. Rasmus syresättning låg mellan 85-90 när vi kom in. Så det märktes ju att han hade det svårt.

Han har feber och är snorig. Så imorgon ska vi till apoteket och köpa näsdroppar. Har fortfarande kvar lite bröstmjölk som jag klämde ur och använde ikväll. Hur bra som helst! Bröstmjölk är bra till mycket!

Men jag förstår inte hur jag fortfarande kan ha kvar. Kan ju iofs vara att jag ibland vaknar på natten av att Rasmus ligger och snuttar. Speciellt när han har en jobbig natt med massa drömmar eller som nu, när han är sjuk. Inte mig emot. Om han känner sig trygg genom att ligga och småsnutta så får han mer än gärna göra det.

Annars idag så var mamma och björn förbi med barnsäkerhetssaker till lägenheten. Till eluttagen och köksskåpen/lådorna. Så nu är det säkert här hemma för min trollunge.

Pappa kom även förbi med ett jättefint databord åt mig. Plus att han hade varit och köpt en helt ny datasto!! min pappa är för underbar! Han lekte och höll på hur länge som helst med Rasmus. Är så roligt att se pappa tillsammans med sitt barnbarn. Han blir så glad! Och då blir jag glad. Och Rasmus älskar verkligen sin morfar. Nu var det ett tag sen dom sågs så rasmus visste inte riktigt hur han skulle bete sig. Men efter bara en liten stund så släppte det. Riktigt roligt! När Rasmus blivit frisk så ska vi åka dit och hälsa på och härja!

 

Nu är det verkligen sovdags för mig. Rasmus sover inte bra så jag lär inte få sova så himla mycket. Men eftersom han är sjuk så kommer han sova en hel del imorgon på dagen. Och då kommer jag passa på att krypa ner tillsammans med honom och mysa under täcket.

Nu hör jajg hur min älskade trollunge ligger och säger mamma inne i sovrummet. Dags att springa dit och pussas!

Han säger: mamma ajaj, ajaj mamma. Så fram med alvedonen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.