Livet som mamma

Livet är underbart!

Ryck

Nej nu är det dags att rycka upp sig. Det har inte varit den lättaste veckan men nu jäklar. Det finns planer på gång och jag är så nöjd!

Jag måste bara få klaga på en liten sak.. Eller klaga och klaga. Mer uttrycka min åsikt. Vilket jag alltid gör och det här är ju min blogg, och i den gör jag precis som jag vill så länge jag inte kränker någon eller kommer med hot etc.

Och det är ju kränkning i blogg jag ska tala om. Att hänga ut en annan människa. Att någon tror sig vara så perfekt själv, så den kan skriva ut namn och anklaga den för saker. När personen i fråga inte har någon aning om den andra människans liv. Det gör att jag bara sitter och skrattar. Att en person kan må så dåligt, utan att kunna erkänna det för sig själv…  Så den måste klanka ner på andra… Nej huvva! Eller vad tycker ni?

 

Rasmus kom hem idag. Min trollunge! Han tyckte inte alls det var roligt när V skulle åka, men det gick över fort. Nu ligger han och sover så sött. Finns inte ord för hur mycket jag älskar den pojken. Snart blir han 10 månader. Helt sjukt vad fort tiden går!

 

Det är en hel del bra på tv ikväll så kommer nog bänka mig framför den. Men jag hoppas verkligen att personen som jag skrev om tidigare tar sitt förnuft till fånga. För det är bara den själv som ett sånt här beteénde drabbar i längden. Stackare!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.