Livet som mamma

Livet är underbart!

Sover sött

Trollet sover sött igen. Han vaknade för en liten stund sen och ville ha välling och sen somnade han om fort i sin egna säng. Han har sovit där i ett sträck sen han somnade tidigare ikväll. Är så stolt över honom. Från att bara ha kunnat sova i min säng både dagtid och nattetid, så från en dag till en annan så sover han bara i sin säng. Nu gäller det bara att jag ska hålla i och inte falla för gosesuget som kommer vissa kvällar.

Men vissa dagar då jag är trött och vill vila samtidigt så kommer vi nog sussa tillsammans i min stora säng.

 

Nu har jag diskat och ska sova. Borde ha plockat upp trollets alla leksaker men orkar inte. Då skulle jag gjort det när han hade somnat tidigare ikväll. Om bara några timmar så skulle det ändå sett likadant ut igen. Efter max 20 min efter han vaknat på morgonen ser det ut som ett bombnedslag av alla hans leksaker. Brukar plocka ihop dom när han sover efter lunch om vi är hemma, sen ser det likadant ut igen. Men det gör ingenting! För han är verkligen det bästa som finns! Utan han skulle det inte finnas någon mig. Han är hela jag! Han är helt perfekt den där pojken! Oh så mycket jag älskar honom. Finns verkligen inga ord som kan förklara hur mycket. Och jag ser varje dag hur mycket han älskar mig. Och att få tillbaka en sån kärlek, det är helt otroligt!

 

Nej nu ska jag sluta svammla och gå och lägga mig. Imorgon ska jag nog ta en tripp till BVC och väga Rasmus tror jag. Sen ska vi såklart till lekparken, och kanske tvätta lite.

Måste ringa pappa också och fråga om han hittat någon tvättmaskin via jobbet. Han är ju rörmockare så han kan få tag på sånt för en billig peng. men oftast så får man aldrig ge han dom pengarna. Utan det säger han att man tar sen och sen blir det aldrig att man får ge han dom.

Vi var förbi han på bravida idag när han hade lunch. Och snacka om stolt han var över att få visa alla sitt barnbarn. Helt sjukt vad ögonen strålade på pappa när vi kom in. Sånt gör mig så glad! Speciellt när det handlar om pappa. Oh så mycket jag älskar honom också! Hela min familj!

 

Nej nu blir det sängen. Natti!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.