Livet som mamma

Livet är underbart!

Ibland så!

Jag kan inte förstå hur min situation kunde bli som den är idag.  På både gott och ont. Ibland så är jag så arg, men jag är oftast ändå glad. Glad över att jag med tanke på hur allt blev, så har jag fått en helt ny syn på allt.

 

Jag hoppas… Jag hoppas på att planen som är smiden ska bli som det är tänkt. Det ser inte alls omöjligt ut. Men man vet ju aldrig…  Ska nog ringa ett samtal innan jag ska sova. Hoppas det kanske ger mig liite svar.

 

Jag är så less på tvättmaskinerna nere i tvättstugan. När jag hade tvättat två maskiner så gick jag ner, satte igång två nya. Men när jag kommer ner efter en timme drygt så har dom inte fyllts med vatten! Detta har hänt förut också. Så nu är det dags att ringa till kvartersvärden och se till att dom byter ut dom där… Fast helst av allt skulle jag vilja ha en maskin i lägenheten.. Skulle vara så underbart!

 

Min älskade son är hemma nu. Hans pappa lämnade honom tidigare idag. Och jag blir lika tårögd varje gång. Helst sjukt hur man kan sakna någon så mycket. Rasmus vart mest nöjd över att vi skulle till mormor.  Han älskar verkligen sin mormor. Mig vinkar han mest hej då åt när vi är där.

Mamma/mormor och Rasmus morbror fick även höra idag några gånger att Rasmus säger momo. Han sa det och sträckte sig mot mamma. Kan lova att mamma vart stolt!

 

Nej om man ska plocka undan sen sova… Måste hämta den torra tvätten också.

Imorgon är det namngivning för Oda! Rasmus lillkusin. Har även en present till hans storkusin! Kommer bli hur bra som helst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.