Hundskit

 

Nu är äntligen våren på väg.I vägen är också HUNDSKITEN.Men seriöst, räck upp handen ni som gillar att få den fastkletad under skorna,ja jag ser då  inga armar i luften Jo några ser jag nu från dom som inte orkar kröka på ryggen och ta upp eländet,Eller  vad sägs om den aromrika doften som gör vårluften så  fulländad.Jag är ju en obotlig optimist så när jag klev av bussen och gick hem i dag tänkte jag i helt  nya och andra banor. Jag såg dom små bruna skapelserna som fantastiska KONSTVERK, visst var det lite  vackert, det bruna  mot den vita snön? vilken kontrast.Så många" Tavlor "det fanns, en hel vernissage urklämda   av dom små och stora fyrbenta varelserna  ( kanske någon tvåbent också) gjorda av kärlek ja så måste det ju bara  vara.Konst kan vara svårtolkad  men det gäller att knäcka koden och det gjorde jag i dag. likt  en uppenbarelse.

Att jag inte förstått det tidigare, jag blev nästan rörd till tårar. Jag kom ju på att denna missförstådda och hatade konst passar hur bra som helst till Kultur huvudstaden 2014. Hela stan kan bli en konstgalleria ute i det fria, där kan vi dansa runt i trikåér bland all konst , (klädnypor till näsorna  finns att hyra dyrt för det är jag som har dom  och jag behöver extra stålar) ja tänk att få  fresta både öga och luktsinne.  Sätta  lilla Umeå på kulturkartan och  gå i bräschen för något helt nytt och spännande.  Ska ta ett snack med lille  Lennart och höra vad han tycker om min id´e dessutom är det ju nästan gratis, och det vet jag kommunen gillar jättemycket,d.v.s. gratis är gott (ja gott var väl att ta i ).Tänk om det går hem i Valstugorna, då kanske  men bara kanske att lilla jag får vara med i någon intervju.Det skulle vara skitkul.

Men om nu inte det här går hem så tycker jag att kommunen tar och skickar hit MANNEN SOM TALAR MED HUNDAR, för  om han nu är så himla duktig,ja hur svårt kan det då  vara för honom  att säga till byrackorna att sopa upp skiten efter sig.Dom verkar ju göra ALLT han säger så snäääääääääääälla  kom hit.Jag bjuder på Svenskt kaffe.

PS! ni som ska på dejt kom ihåg att kolla sulorna så inte skiten sitter där under och lurar.

Det kostar 500 riksdaler, om man blir ertappad med  att skita i att ta upp skiten, så det  är en dyr konst minsann.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.